Kiinalaismies toikkaroi humalassa – putosi kadun ja talon väliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Humalaisten ihmisten arviointikyky sumentuu merkittävästi. Tämän sai todistaa myös nelikymppinen kiinalaismies, sillä hän oli onnistunut putoamaan talon ja jalkakäytävän välissä olleeseen rakoon. Pelastusviranomaisilla oli iso työ saada mies kiipelistä pois.

Kiinalainen mies oli lipsahtanut juovuspäissään noin 40 senttimetriä leveään rakoon. China CCTV -uutispalvelu kertoo, että paikalle soitetut pelastusviranomaiset olivat nostaneet miehen ylös köyden avulla. Humalainen herra sai putoamisessa naarmuja ja ruhjeita.

Humalatila vaikuttaa suurina annoksina ihmisen motorisiin taitoihin. Vaikka kiinalainen mies pääsi pälkähästä, on pahin vaihe vielä edessä. Krapula ja morkkis muistuttavat tehokkaasti kohtuukäytön tärkeydestä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat