Norjalaiselta kielekkeeltä 984 metrin pudotus – hurjapäät hyppivät alas!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

BASE-hyppy on harrastus, joka ei mitä todennäköisimmin sovellu korkean paikan kammosta kärsiville. Tämä tulee harvinaisen selväksi Youtube-käyttäjä Espen Hatleskogin tuoreella videolla, joka vie katsojat Norjan Forsandissa sijaitsevaan BASE-hyppääjien paratiisiin.

UAV-lennokin ja kypäräkameroiden taltoimalla videolla seurataan BASE-hyppääjien uskomattomia suorituksia Kjeragin kallionkielekkeellä. Kielekkeen reunalta on pudotusta alas peräti 984 metrin verran.

Kjeragin kärjestä avautuvat näkymiä voi hyvällä omallatunnolla kuvailla henkeäsalppaaviksi. Hyppääjien matka alas tuntuu kestävän pienen ikuisuuden jo ennen kuin he edes avaavat tiputusta hidastavat laskuvarjonsa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat