Nuori lainaa kaverille mieluummin hammasharjaansa kuin kännykkäänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tutkimusten mukaan ihmiset tarkistavat älypuhelimestaan sosiaalisen median sovellukset monta kertaa tunnissa. Useimmat ihmiset tutkivat puhelintaan myös sellaisissa tilanteissa, kun he ovat ystävänsä kanssa esimerkiksi syömässä. Älypuhelimista on tullut ihmisille tärkeitä, mikä on jälleen osoitettu yhden tutkimuksen avulla.

02 Mobile Life Report teki tämän päivän nuorilla aikuisilla kyselyn, johon vastanneet olivat iältään 18 – 24 -vuotiaita. Kyselyssä haluttiin selvittää muun muassa se mitä nuoret olisivat valmiita tekemään sen sijaan, että heidän tulisi antaa heidän puhelimensa ystävän läpikäytäväksi.

Henkilökohtaisen puhelimen näyttämistä pidettiin Vocativ-sivuston mukaan vaikeampana asiana kuin hammasharjan lainaamista. Alle viisi prosenttia vastanneista antaisi ystävänsä tutkia heidän puhelintaan. Kymmenen prosenttia antaisi kuitenkin ystävän harjata heidän hammasharjallaan hampaansa.

43 prosenttia nuorista aikuisista ei halunnut näyttää puhelintaan ystävälleen siksi, että he pelkäsivät heidän viesteistään löytyvän jotakin sopimatonta. Osa vastanneista ei ollut sinut sen kanssa, että ystävä pääsisi käymään puhelimen valokuvakansion läpi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat