Luontokuvaajaan lottovoitto: Elävä kala vankina meduusan sisällä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen valokuvaaja taltoi viime joulukuussa kameralleen erikoisen näyn ollessaan aamu-uinnilla New South Walesin rannikolla. Tim Samuelin tarkoituksena oli kuvata kilpikonnia, mutta hänen huomionsa kiinnittyi yllättävään ongelmatilanteeseen joutuneeseen kalaan.

Samuelin kuvat näyttävät nopeasti siltä, kuin niissä esiintyisi yksi erikoisen näköinen eliölaji. Kyseessä oli kitenkin kala, joka oli jollain tavoin onnistunut päätymään meduusan sisään ja jäänyt sinne jumiin.

– Löysin kalan meduusan sisältä! Kala oli ansassa sen sisuksissa, mutta pystyi kontrolloimaan meduusan liikkeitä, mies kirjoitti Instagramissa.

Tim Samuel jakoi alkuperäisen kuvan erikoisesta näystä Instagram-tilillään viime joulukuussa. Otokset herättivät laajempaa huomota taannoin, kun kuva julkaistiin uudelleen Instagramin DiscoverOcean-tilillä.

– Tiesin törmänneeni johonkin todella erityiseen. En kuitenkaan tajunnut, että kukaan muu ei ole kuvannut tällaista käyttäytymisä aikaisemmin. En myöskään ole kuullut, että kukaan olisi nähnyt mitään tällaista ennen, Tim Samuel kuvailee Mashable-sivustolle.

Trapped inside a jellyfish

Kuva, jonka Tim Samuel (@timsamuelphotography) julkaisi