Autoilijan nerokas temppu – takakontissa mukana oma valeparkkipaikka!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vapaiden parkkipaikkojen löytäminen suurkapungin ruuhkassa voi olla haastavaa työtä, varsinkin jos autonsa haluaa parkkeerata ilmaiseksi. Facebookissa jaetulla videolla tavataan nainen, jolla on omalaatuinen ja ovela ratkaisu ongelmaan.

Kojelautakameran kuvaamalla videolla autoilija on näyttänyt pysäköineen ajoneuvonsa tavanomaiselle, joskin hieman erikoisessa paikassa sijaitsevalle parkkipaikalle. Pian nainen ajaa autoaan hieman eteen päin. Tämän jälkeen hän alkaa käärimään kulkuneuvon alla olleita harmaita mattoja rullalle.

Kyseessä olikin siis valeparkkipaikka, jota kuljettaja säilyttää takakontissaan. Myös auton vieressä ollut parkkipaikka-liikennemerkki oli tekaistu, sillä nainen ottaa senkin mukaansa. Kuljettaja tajuaa jääneensä kiinni teosta ja poistuu nopeasti paikalta. Video jaettiin Facebookin People’s Daily, China -sivulla. Videolta ei selviä, milloin ja missä päin Kiinaa tapaus on kuvattu.