Nämä ihmistyypit pilaavat muiden päivän uimarannalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuvittele kaunis rantapäivä ja tunne, kun nautit leppoisasta auringonpalvonnasta. Yhtäkkiä viereesi saapuu erittäin äänekäs perhe rantatuoleineen, musiikkisoittimineen, pallopeileineen ja räsyttävine koirineen. Päivä on pilalla.

Listasimme nyt ihmistyyppejä, jotka aiheuttavat harmaita hiuksia rauhallisesta rantapäivästä haaveileville. Osa auringonpalvojista kantaa mukanaan järisyttävää tavara-arsenaalia kylmälaukkujen, vesilelujen, aurinkovarjojen ja rantatuolien kera. Muiden ihmisten soittama kovaääninen musiikki on miellyttävää ainoastaan silloin, kun se edustaa tyyliltään myös omaan makuun sopivaa tuotantoa.

Lapsilla on oikeus leikkiä rannalla ja nauttia vedessä polskimisesta. Riehumista ei kuitenkaan katsota hyvällä silloin, kun ipanat pöllyttävät hiekkaa ventovieraiden päälle tai kiljuvat kurkku suorana kolme tuntia putkeen. Uima-asuksi ihmisten kannattaa valita sellaiset vermeet, mitkä jättävät jotain myös arvailujen varaan. Narustringit voi jättää yleisiä uimarantoja suojaisemmille vesille.

Naisia tiirailemaan tulleet miehet ovat ahdistava näky uimarannoilla. Samaan kastiin menevät pariskunnat, jotka eivät pysty hillitsemään seksuaalisia halujaan kaiken kansan keskellä kiihoittuessaan. Yksi teko saa kuitenkin jokaisen rantaleijonan hurjistumaan: hiekkaisen pyyhkeen ravisteleminen toisten päälle.