Miksi naiset saavat vähemmän palkkaa – näin lapset vastasivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset ympäri maailmaa saavat vähemmän palkkaa samoista töistä kuin miehet. Tuloero on puhuttanut ihmisiä paljon, minkä vuoksi juontaja Jimmy Kimmel halusikin tietää mitä lapset ovat asiasta mieltä.

Jimmy Kimmel lähetti kadulle haastattelijan, joka kyseli lapsilta mielipiteitä siihen minkä vuoksi naiset saavat vähemmän palkkaa vaikka he tekisivät täysin samanlaista työtä kuin miehet. Arvatenkin lasten vastaukset olivat melko värikkäitä, mielikuvituksellisia ja hellyttäviä havaintoja aikuisista ja omista vanhemmista.

Osa lapsista oli sitä mieltä, että naiset eivät osaa samoja asioita niin hyvin ja heidän keskittymisensä herpaantuu kun he miettivät ostoksien tekemistä työn aikana. Yksi poika on kuitenkin sitä mieltä, että naisia aliarvostetaan, ja toinen poika kommentoi, että äidit ovat kovimpia tekemään töitä. Yksi tyttö kiteyttää lopulta vielä osuvasti, että tuloero johtuu siitä kun maailma on vain niin vinksallaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat