Aavedata kävi Rodoksella: ”Tässäkö todiste suojelusenkeleistä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aaveiden elämää tunnetuissa suomalaisissa rakennuksissa videoillaan kartoittanut Aavedata on tällä kertaa suunnannut Kreikan Rodokselle, jossa Jupe Keskitalo käväisi laitteineen Akropolis-kukkulalla sijaitsevilla Apollo-temppelin raunioilla. Nyt reissun tulokset on julkaistu videona.

– Tein tutkimuksen Kreikassa Rodoksella muutama viikko sitten ja sain vastauksia suomenkielellä ja piste i:n päälle, että nimi Matti tuli jälleen esille tutkimukseni aikana, kuten lähes jokaisessa jaksossa aiemminkin. Moni seuraajamme onkin ristinyt Matin suojelusenkelikseni, Keskitalo kommentoi Staralle.

– Saatujen vastausten perusteella yksi hätkähdyttävimmistä tutkimuksista ikinä. Antaako tämä lyhyt tutkimus varmuuden siitä, että meillä ihmisillä on suojelusenkeli tai henki, joka pyrkii huolehtimaan turvallisuudestamme myös matkoillamme?