Kissanomistajien huppari – oma tasku lemmikkieläimelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa maukuvista lemmikkieläimistä rakastaa huppareiden taskuissa ja hupuissa oleskelemista. Kissojen kasvaessa pennuista aikuiskokoon, saattavat suositut taskut käydä niille liian pieniksi. Onneksi japanilaiset ovat rientäneet apuun.

Markkinoille on tullut Summer Mewgaroo Hoodie -huppari, jossa on kissoja varten ommeltu kengurutasku. Naukuva eläin voi kurkistella hupparintaskusta tyytyväisesti. Lisätehosteena hupparin hupussa on pienet kissankorvat kertomaan, mitä eläinkuntaa lemmikinomistaja arvostaa eniten.

Huppareita voi toistaiseksi tilata ainoastaan japanilaisesta Amazon-kaupasta. Yhden vaatekappaleen hinta on noin 40 euroa. Tässäpä ideaa myös eurooppalaisille vaatevalmistajille. Taskuun mahtuisi myös pienikokoinen koira.