Hämmästyttävä takaa-ajo – mies pakeni poliiseja mikroautolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa nähdään toisinaan videoita hurjista liikennetilanteista, mutta Kalifornian Oaklandissa taltioitu takaa-ajo menee niistä varmasti omituisimpiin. Interstate 880 -valtatiellä nähtiin sunnuntaina mies, joka pakeni takaa-ajajia mikroautolla.

Sosiaalisessa mediassa levinneillä videoilla nähdään, kuinka mies kiitää mikroautollaan valtatietä pitkin. Hänen takanaan ajaa poliisiauto valot vilkkuen. Tilanteesta Snapchat-videon kuvannut Tonka Dre kertoo Twitterissä, että kyseessä oli vain yksi mikroautoilevan ryhmän jäsenistä.

Dren mukaan joukko paikallisia miehiä järjestää vuosittain epävirallisen tapahtuman, jossa he ajavat mikroautoilla ja maastopyörillä ympäri Oaklandia. Videolle päätynyt mies oli jäljessä muusta ryhmästä, minkä vuoksi poliisit jahtasivat häntä.

Vielä hämmentävämmän tapauksesta tekee se, ettei yksikään alueen poliisilaitoksista tunnista mikroautoa jahdannutta virka-autoa omakseen. Los Angeles Times -lehden mukaan viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.