Koira antoi ilmapalloille kyytiä – pääsi Guinnessin ennätystenkirjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Guinnessin ennätysten kirjat ovat todistaneet ainakin sen, että ihmiset ovat valmiita toteuttamaan mitä omituisempia tempauksia ansaitakseen kunniatittelin niiden sivuilla. Nyt verkossa nähdään video, jolla erikoisen ennätyksen rikkoo ihmisen sijaan koira.

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuva jackrussellinterrieri Twinkie on päässyt Guinnessin ennätysten kirjaan puhkomalla ilmapalloja ennätysajassa. Koira rikkoi 100 palloa vain 39,08 sekunnissa.

Aikaisempaa ilmapallojen puhkomisen koirien ennätystä piteli brittiläinen Cally the Wonderdog. Kyseinen koira puhkoi 100 palloa 41,67 sekunnissa. Pallojen puhkominen kulkee Twinkiellä selkeästi veressä. Koiran äiti Anastacia nimittäin rikkoi samaisen ennätyksen kahdesti vuosina 2005 ja 2008.