Kojelautakamera tallensi rajun näyn – tornado iski muuntajaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tornadot ovat vaaraksi ihmisille monilla tavoilla. Illinoisin osavaltiossa kuvatulla videolla nähdään, minkälaista tuhoa pyörremyrsky voi saada aikaan iskiessään muuntajaan.

Poliisiauton kojelautakameran taltioimalla videolla myrsky kylvää tuhoa Pontiacin kaupungissa yöaikaan. Yölliset kadut kirkastuvat hetkeksi, kun tornado osuu muuntajaan heittäen ilmoille runsain määrin kipinöitä.

Fujitan asteikolla EF2-luokan tornadoksi määritelty pyörremyrsky iski viikonloppuna noin 160 kilometrin päässä Chicacosta sijaitsevaan Pontiaciin. Fox Illinois -uutissivuston mukaan tornado ei vaatinut ainuttakaan kuolonuhria, mutta seitsemän ihmistä loukkaantui myrskyn aikana.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.