Uutisankkuri pantiin vuoristorataan – ilme kertoi silkasta kauhusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britanniassa äänestettiin äskettäin kansanäänestyksellä eroaako Iso-Britannia Euroopasta vai jatkaako se osana Eurooppaa. Kansalaiset äänestivät eroamisen puolesta, ja sittemmin koko maa on ollut sekasorrossa.

Sky News -kanavan uutisankkuri Adam Boulton antoi jo ennen äänestystä hieman esimakua siitä, millaisia tunteita Brexit-äänestyksen tuloslähetys tulee televisiokatsojissa herättämään. Boulton pantiin nimittäin videolla vuoristorataan.

Sky News -uutiskanava mainosti videolla sitä miten nopeasti he pystyvät toimittamaan äänestystulokset. Boulton kiisi kameran kuvatessa läpi hurjan vuoristoradan samalla kun klassinen musiikki soi taustalla. Miehen ilmeet paljastivat, ettei kyyti ollut kovin mieluisaa.