Pikkupoika löysi lempipelinsä ostoskeskuksesta – olikin hurja virtuoosi!

Pelit Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkupoika ei ollut pystynyt vastustamaan kiusausta kun hän oli nähnyt suosikkipelinsä kauppakeskuksessa. Peli oli ollut putiikkien välissä olevan käytävän keskellä esillä ja vapaana asiakkaiden kokeiltavaksi, jolloin poika oli päättänyt näyttää muille miten peliä oikein pelataan.

Näytöllä pyörii vauhdikas tanssipeli, jonka tahtiin poika näyttää vakuuttavat tanssiliikkeensä. Pojan tulee toistaa pelihahmon näyttämät liikkeet samanaikaisesti, minkä poika tekeekin virheettömästi. Puhtaasta suorituksesta päätellen poika on pelannut peliä monta kertaa aiemminkin.

Poika osaa tanssia pelin mukana niin hyvin, että muutkin asiakkaat alkavat kiinnittämään pieneen esiintyjään huomiota. Ihmiset alkavat kerääntymään pojan ympärille eikä poikaa näytä juuri yleisö haittaavan, koska hän on keskittynyt vain ja ainoastaan tanssimiseen.