Nainen jäi jumiin vessaan – UAV-kopteri pelasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa jaetulla videolla seurataan kekseliästä pelastusoperaatiota, joka toteutettiin UAV-kopterin avulla. Videolla nainen on jäänyt jumiin vessaan, sillä hän ei saanut oven lukkoa enää auki siihen tarkoitetulla avaimella.

Youtube-käyttäjä Coolkidirish kiinnitti narun DJI Phantom -lennokkiinsa, ja ohjasi sen rakennuksen yläpuolelle. Vessaan jumiin jäänyt nainen onnistui sitomaan avaimen naruun ikkunan kautta, ja toimittamaan sen tällä tavoin kopterin ohjaajalle.

Vessan ovi saatiin onneksi auki avaimella huoneen ulkopuolelta käsin. Erikoinen pelastusoperaatio on kuin arkipäiväisempi versio vakoojaelokuvien kohtauksista, ja videon taustalla kuullaankin teemaan sopivasti Vaarallinen tehtävä -elokuvan tunnuskappale.

– Tehtävä suoritettu menestyksekkäästi, Coolkidirish kuvailee Youtubessa.