18-vuotias Kardashian uhkeana julkkisjuhliin – rohkeassa iltapuvussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner on tunnettu muhkeista huulistaan, joita varten tehtyjä toimenpiteitä Jenner ei suostunut aluksi myöntämään. Jenner myönsi lopulta ottaneensa huuliin täyteaineita, minkä kanssa kaunotar näyttäisi nykyään olevan niin sinut, että pystyy jo vitsailemaankin asiasta.

Nyt teinijulkkis on kuvattu Pretty Little Thingsin ensi-iltajuhlien punaisella matolla Los Angelesissa. Hänen asunsa teki kunniaa nuoren pintajulkkiksen vartalon muodoille.

Kylie Jenner tiedostaa sen, että hänen kasvojensa ulkonäkö on muuttunut todella paljon pienen ajan sisällä. Jenner on julkaissut itsestään hänen Instagram-tilillään hauskan kuvan, jossa muhkeat huulet lentävät valkoisten siipien kanssa pois naisen kasvoilta paljastaen Jennerin vanhat kapeammat huulet.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash