Battlefield-sotapeleistä TV-sarja – nimekkäät tekijät taustalla!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Battlefield-pelisarjan osat heittävät pelaajan sotilaiden saappaisiin niin historiallisille sotakentille kuin nykyaikaisiinkin taisteluihin. Nyt suosituista ensimmäisen persoonan ammuntapeleistä ollaan suunnittelmassa myös tv-sarjaa.

Paramount-tuotantoyhtiö kertoo ostaneensa Battlefield-sarjan oikeudet tuottaakseen peleihin perustuvan tv-sarjan. Yhtiö tekee yhteistyötä muun muassa menestyksekkäiden True Detective ja Mr. Robot -sarjojen takana olevan Anonymous Content -studion kanssa.

– Tulemme työstämään EA-peliyhtiön ja Paramount TV:n kanssa Battlefield-sarjaa samalla lujalla sitoutumisella tarinankerrontaan, joka on tehnyt peleistä niin suosittuja lähes 15 vuoden ajan, sarjan tuottajiin lukeutuva Michael Sugar paljastaa tiedotteessa.

Tulevasta sarjasta ei olla toistaiseksi paljastettu enempää tietoa. Jää nähtäväksi, mihin ajankohtaan tv-sarja tulee sijoittumaan. Battlefield-peleissä on sarjan historian aikana sodittu muun muassa toisessa maailmansodassa, nykyajassa ja tulevaisuudessa.