Huumehelvetti tuhoaa supertähtiä – karu lista julkaistiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viihdemaailma on saanut lukemattomat tähtensä sortumaan huumeisiin, jotka ovat lopulta tuhonneet heidän uransa ja elämänsä. Huumeiden käytön vaarat ovat varmasti yleisesti melko hyvin tiedossa. Jo nuorille lapsille valistetaan nykyään huumeiden vaarallisuudesta.

Erityisesti julkkisten joukossa on kuitenkin suuri joukko ihmisiä, jotka käyttävät näitä aineita viihtymistarkoituksessa. Huumeet ovat kuitenkin johtaneet myös monen julkkiksen uran laskusuhdanteisiin ja pahimmissa tapauksessa jopa kyseisen henkilön kuolemaan.

Nyt The Talko on listannut kymmenen julkkista, joiden urat ovat menneet hunningolle huumeiden takia. Mukaan on nostettu myös menehtyneitä julkimoita kuten esimerkiksi Heath Ledger, Pete Doherty, Amy Winehouse sekä Michael Jackson.