Uusi ruokavillitys leviää – grillatun juustoleivän välissä spagettia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaliforniassa Orange Countyssa sijaitsee Burnt Crumbs -niminen ravintola, joka on tullut tunnetuksi herkullisista ja suurista leivistään. Yksi ravintolan erikoisuus on Spaghetti Grilled Cheese Sandwich -leipä, joka on nyt saanut ihmiset sekaisin.

Leipä koostuu Foodbeast-sivuston mukaan pohja- ja kansiviipaleesta, jotka ovat grillattua valkosipulileipää. Välissä on pastaa, tomaattikastiketta ja runsaasti mozzarella-juustoa. Leipä on alkanut elämään omaa elämäänsä Instagramissa, jonne ihmiset ovat julkaisseet omia versioitaan leivästä ja kuvia ravintolan alkuperäisestä herkusta.

Ravintola oli keksinyt leivän konseptin vahingossa. Heillä oli ollut edellisen päivän spagetit jääkaapissa, ja he keksivät hyödyntää tähteet heittämällä ne leivän väliin ja grillaamalla leivän, jonka he laittoivat väliaikaisesti ruokalistalle. Spagettileivästä tuli kuitenkin heti ravintolan suosituin leipä, minkä vuoksi ravintola päätti pitää sen listallaan.

THE SPAGHETTI GRILLED CHEESE SANDWICH. ?: @a2z_eats

Kuva, jonka BURNT CRUMBS (@burntcrumbs) julkaisi

Living that carb life at @burntcrumbs #burntcrumbs #foodieheaven

Kuva, jonka amanda_ozaki (@amanda_ozaki) julkaisi

SPAGHETTI. GRILLED. CHEESE. WHY YES.? AND YES. TAG A NOODLE HEAD ???

Kuva, jonka SCOTT AFTERS. Afters Ice Cream (@scottafters) julkaisi