Arttu Lindeman ja Blockfest yhteistyöhön

Viihdeuutiset · Stara.fi

19-vuotiaan Arttu Lindemanin ensimmäinen virallinen single Läikkyy nousi äskettäin päivässä Spotifyn Suomen listan ykköseksi. Hän työstää parhaillaan uutta materiaalia, jota on mahdollista päästä kuuntelemaan livenä Blockfesteillä lauantaina 20. elokuuta.

Arttu Lindeman isännöi Blockfestin jatkobileitä yhdessä festivaalin virallisista jatkopaikoista koko festariviikonlopun ajan. Nuorta supliikkimiestä tullaan näkemään eri sosiaalisen median kanavissa ennen tapahtumaa.

Yhdeksättä kertaa järjestettävää Blockfestia tähdittävät aiemmin mainittujen A$AP Rockyn ja Cheekin lisäksi muun muassa Nas (US), Elastinen, G-Eazy (US), JVG, Big Sean (US), Evelina, Paperi T, Yung Lean (SE) sekä Eevil Stöö. Tapahtuma on myyty jokaisena toteutusvuonnaan loppuun jo ennakkoon, tälle kesälle on vielä jäljellä perjantain exclusive-lippuja sekä peruslippuja molemmille päiville.