Mies söi maissintähkää porakoneella – huonostihan siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on niksivideoita siitä kuinka esimerkiksi perunan tai omenan pystyy helposti kuorimaan porakoneen avulla. Eräs mies päätti hyödyntää porakoneen pyörivää terää maissintähkän syömisessä, mutta se ei onnistunutkaan aivan odotusten mukaisesti.

Mies oli varmasti ajatellut teoriassa, että grillatun maissintähkän syöminen porakoneen avulla olisi hauskaa ja nopeaa. Hän on kiinnittänyt maissintähkän porakoneen terään ja on päättänyt kameran kuvatessa syödä maissin niin, että asettaa etuhampaansa maissiin kiinni kun se pyörii porassa.

Videolla nähdään miten nopeasti maissintähkä pyörii poran terään kiinnitettynä. Mies asettaa etuhampaansa maissintähkään, jolloin hänen hampaansa irtoavat todella vaivattomasti. Mies säikähtää ja alkaa itkemään hampaiden irrottua. Tätä niksiä ei kannata kokeilla kotona.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat