Teini-Kardashianin yritykselle F-luokitus – liikaa valituksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen kuopus Kylie Jenner lanseerasi oman Kylie Cosmetics -kosmetiikkabrändin, jonka tuotteista tuli heti todella haluttuja ja nopeasti loppuunmyytyjä. Viime aikoina yritys on kuitenkin ollut median valokeilassa sen vuoksi, että tuotteet eivät ole olleet tasalaatuisia.

Style News -sivusto uutisoi, että kuluttajien oikeuksia ja yritystoimintaa valvova Better Business Bureau -virasto antoi Kylie Cosmetics -yritykselle F-luokituksen. F on lyhenne sanasta failing, joka tarkoittaa, että yrityksen toiminta on epäonnistunutta ja luokitukseltaan huonointa mahdollista.

F-luokitus johtuu kosmetiikkabrändin saamista valituksista, jotka koskivat toimitusta ja itse tuotteen laatua. Valituksia oli tullut Better Business Bureau -virastoon 134 kappaletta, joita yritys ei hoitanut tarpeeksi huolellisesti tai vienyt loppuun saakka käsittelemisen suhteen.

F-luokituksen saatuaan Kylie Jenner kertoi medialle tekevänsä kaikkensa kosmetiikkabrändinsä eteen. Hän myös mainitsi, että virasto on luvannut muuttaa luokituksen, mikä antaa ymmärtää, että luokitus paranee. Virasto on kuitenkin oikaissut, että luokitus on muutettu F-luokituksesta No Rating -luokitukseen siksi aikaa, että virasto saa päivitettyä tietoa asiakaspalvelusta ja laadun tarkkailusta.