Ariana Grande järjesti melkoisen show’n Snapchatissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Snapchat-sovellus on tullut monille tutuksi sen hauskoista ominaisuuksista. Myös ihmiset, jotka eivät ole Snapchatin käyttäjiä ovat kuitenkin tietoisia sen hulvattomista muokkausvaihtoehdoista, joiden avulla henkilöiden kasvot ja ääni muuttuvat toisenlaisiksi.

Nyt juontaja Jimmy Fallon ja poptähti Ariana Grande ovat kuvanneet Snapchatin avulla hauskan videon, jossa he ovat laulavinaan Granden Into You -kappaletta. Video on julkaistu Jimmy Fallonin keskusteluohjelman YouTube-kanavalla, ja se onkin ensimmäinen juontajan tekemä Snapchat-duetto.

Juontaja ja Ariana Grande vuorottelevat laulun aikana huulisynkatessaan kappaleen tahtiin. Hauska parivaljakko kokeilee kappaleen aikana paljon erilaisia ominaisuuksia, joiden ansiosta heidän suustaan tulee muun muassa sateenkaarioksennusta ja koiran kieli.