Mallitulokas Marianne McKinnney huipputimmissä bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliasta on tullut mallimarkkinoille useita menestyksekkäitä supermalleja, joista eräs on Marianne McKinney, joka tunnettiin vuonna 2014 solmimaansa avioliittoon saakka nimellä Marianne Fonseca.

Nyt Marianne on kuvattu poseeraamassa managerinsa Scott Lippsin kameralle New Yorkin Bond Streetillä, jossa kaunotar keikisteli mustissa bikineissä. Nykyinen rouva on julkaissut omia kuviaan runsaasti sosiaalisessa mediassa.

Marianne McKinney, tyttönimeltään Marianne Fonseca Prado, on kertonut uransa alkuvaiheen olleen vaikea, mutta uskoneensa tulevaan menestykseen, koska hän rakasti mallintöitä. Marianne syntyi Brasilian Uberlandian kaupungissa, jossa hän varttui pikkusiskonsa Luizan kanssa harrastaen muun muassa balettia, uintia ja lentopalloa. Mariannen mukaan häntä haukuttiin lapsena rumaksi ja laihaksi. 12-vuotiaana aloitettu lentopalloura muutti kuitenkin tilanteen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Just trying to be as dark as I can ???

Kuva, jonka Mari (@marimckinney) julkaisi

Girlfriend ?

Kuva, jonka Mari (@marimckinney) julkaisi

When I hang out with @hollyparkerphoto in Malibu. ?

Kuva, jonka Mari (@marimckinney) julkaisi

New work with @hollyparkerphoto ???

Kuva, jonka Mari (@marimckinney) julkaisi