Nyt se on virallista! Mukavat ihmiset saavat enemmän seksiä

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi ajatella, että hieman itseriittoiselta näyttävä paha poika pääsisi usemmin ja helpommin naisen kanssa lakanoiden väliin kuin mukava ja hauska mies. Tutkimus on kuitenkin nyt todistanut, että tämä ei pidä paikkaansa.

British Journal of Psychology on julkaissut tulokset uudesta tutkimuksesta, jossa tutkittiin epäitsekkyyden ja parittelun mahdollisuuden suhdetta toisiinsa. Tutkimuksesta kävi ilmi, että mitä mukavampi henkilö oli kyseessä sitä enemmän hänellä oli seksiä niin parisuhteessaan kuin sinkkunakin. Tutkimus koski sekä naisia että miehiä.

Tutkimukseen valittiin 192 naista ja 105 miestä, joilta kysyttiin asioita, jotka antaisivat viitteitä siitä, että he tekevät epäitsekkäitä tekoja. Tämän jälkeen heiltä kysyttiin paljonko seksiä he harrastavat. Tutkimuksen perusteella kanssaihmisille kannattaa tehdä palveluksia ja olla mukava, koska se johtaa vilkkaampaan seksielämään.