Naiset kokeilivat millaista on elää päivä kaljuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiukset ovat monille naisille kuin kruunu, jota he kantavat ylpeänä päänsä päällä. Monien hyvä itsetunto voi rakentua osaksi myös ulkonäöllisten seikkojen takia, ja näihin seikkoihin yleensä kuuluu hiustyyli, joka tukee naisen persoonaa.

Osa naisista joutuu kuitenkin sairauksien vuoksi leikkaamaan tahtomattaan hiuksensa pois jos ne alkavat putoamaan hoitojaksojen aikana. BuzzFeed-sivusto julkaisi nyt videon kokeilusta, jossa kaksi tervettä naista sai kokeilla miltä kaljuna eläminen tuntuu ja miten se vaikuttaa heidän itsetuntoonsa.

Naisille tehty kalju näyttää uskomattoman realistiselta, ja naiset yllättyvät itsekin siitä miten paljon hiukset heille todellisuudessa merkitsivät. Naisten koko olemus muuttui merkittävästi hiusten lähtemisen jälkeen. He huomasivat kuitenkin nopeasti, että he pystyvät olemaan melko itsevarmoja myös kaljuna.

Päivän jälkeen naiset huomasivat, että hiukset vaikuttavat omaan tyyliin melko paljon. Aiemmin istuvat vaatteet näyttivät nyt naisten mielestä täysin erilaisilta kun heillä oli kalju pää. Toinen testaajista oli myös sitä mieltä, että hän tarvitsee omia hiuksiaan tunteakseen olonsa itsevarmemmaksi.