Vauvojen riippumatto ihastuttaa: ”Jäljittelee kohtua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Markkinoilla on nähty jo pitkään vauvojen ensinukkumapaikaksi tarkoitettuja haikarapusseja ja -kehtoja. Nyt James Spencer -niminen mies on kuitenkin keksinyt vauvoille uudenlaisen riippumaton, jonka vanhemmat voivat kiinnittää suoraan vauvojen pinnasänkyyn.

James Spencer sai idean vauvojen riippumatosta kun hän tuli itse isäksi. Hän halusi kehittää vauvalle sopivan nukkumapaikan, joka tukee vauvan terveellistä fyysistä kehitystä ja samalla myös minimoi kätkytkuoleman riskin.

Riippumatto on suunniteltu niin, että sen pystyy kätevästi kiinnittämään pinnasänkyyn. Riippumaton muoto ja materiaali jäljittelevät kohtua ja vanhempien syleilyä, minkä vuoksi vauva nukkuu miehen mukaan paremmin ja kokee olonsa turvalliseksi.

Spencer on tällä hetkellä onnistunut keräämään tuotteensa kehittelylle ja tuotantoon saattamiselle tukea Kickstarter-sivuston kautta noin kolmasosan tarvitsemastaan summasta. Spencer saattaa riippumatot myyntiin tämän vuoden lokakuun aikana.