Kynnet näyttävät nyt juustolta – omituinen trendi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneudenhoitoalalla trendit vaihtuvat nopeasti, minkä vuoksi monia erikoisia villityksiä nuoseekin välillä suosioon ja taas jonkin ajan kuluttua poistuu käytöstä. Nyt kynsien saralla on nähty nousemassa erikoinen lakkaustyyli, kun kynsistä tehdään juuston näköiset.

Aikoinaan kynsiin porailtiin pikkuisia reikiä, että kynsiin pystyttiin pujottamaan kauniita renkaita ja niissä kiinni olevia koruriipuksia. Nyt kynsiin ja kynsilakkaan tehdään reikiä sen vuoksi, että kynnet saataisiin näyttämään mahdollisimman paljon juustolta.

Juustokynnet tehdään rajaamalla kynsiin pyöreitä aukkoja, joihin ei tule keltaista kynsilakkaa ollenkaan. Osa vie kynnet niin pitkälle, että poraa niihin myös oikeita reikiä kynsien pituuksiin. Juustokynsiin maalataan usein myös yksi hiiri, jota juustokynsien nakertelemisesta sopii syyttää.

I miss my cheese nails.. #cheesenails #donthate #imhungry

Kuva, jonka Lisa Bennett ? (@lisa.b.ivystar) julkaisi

#cheesenails

Kuva, jonka Alexa (@alexa.morgan8) julkaisi