Halle Berry täytti 50 vuotta – edelleen tulikuuma kaunotar!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halle Berry seurasi muiden tähtien antamaa esimerkkiä ja liittyi viimein maaliskuussa Instagramiin. Nainen sai heti liityttyään yli sata tuhatta seuraajaa itselleen, minkä jälkeen seuraajia on ehtinyt kertymään jo yli 625.000. Nainen on ilahduttanut fanejaan jo monilla seksikkäillä kuvilla, joissa näyttelijätär poseeraa itsevarmasti.

Halle Berry täytti juuri 14. elokuuta 50 vuotta, mitä ei hänen kuviaan katsomalla voisi uskoa. Nainen on edelleen todella hyvässä kunnossa eikä tunnu vanhenevan fyysisesti lainkaan vaikka vuodet vierivätkin eteenpäin. Syntymäpäivänsä kunniaksi nainen julkaisi aistikkaan kuvan, jossa hänellä oli valkoinen pitsiluomus yllään.

Kuvassa Halle Berry kertoo vastaanottavansa 50-vuotiaan itsensä avosylin vastaan, ja kertoo olevansa todella siunattu saadessaan elää. Seksikkäässä kuvassa Berry on kädet auki ohut valkoisesta pitsistä tehty kimono yllään luonnon helmassa.

With open arms I welcome 50… I'm so blessed to be here!

Kuva, jonka Halle Berry (@halleberry) julkaisi