Sami Hedberg on Konttori-sarjan suomalainen päätähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti tunnettu ja lukusia televisioviihteen palkintoja voittanut brittiläinen komediasarja The Office saa pian ensimmäistä kertaa Suomen-versionsa. Konttorin päätähtenä nähdään huippusuosittu suomalainen koomikko Sami Hedberg.

– Tässä projektissa mukana oleminen on urani osalta yksi suurimmista kohokohdista. Komediasarjassa esiintyminen on ollut haaveeni lapsesta asti, mutta juuri the Office -sarjan päärooli on minulle suunnaton kunnia ja ilo, kommentoi Sami Hedberg.

– Mietimme pitkään millainen olisi kotimainen versio The Office komediasarjasta, sillä se on rakennettu loppupeleissä todella perisuomalaisista elementeistä: häpeästä ja arkuudesta lähtevistä väärinymmärryksistä, tuottaja Jesse Fryckman Solar Republicista kertoo.

Alunperin brittiläinen The Office tunnetaan erityisesti Ricky Gervaisista, joka näytteli sarjan päähahmoa, paperiyrityksen johtajaa David Brentiä. Gervais toimi myös käsikirjoittajana.

Jättimenestykseen noussutta The Officea tehtiin Britanniassa vuosina 2001 – 2003. Lisäksi sarjasta on yhdysvaltalainen, kanadanranskalainen, ranskalainen ja ruotsalainen versio. Yhdysvaltalaisessa versiossa pomoa näytteli Steve Carell. Konttorin kuvaukset alkavat Suomessa ensi viikolla 22. elokuuta.