Tallia Storm rannalla kuin bikinimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skotlantilainen teinipoppari Tallia Storm on noussut Iso-Britanniassa nopeasti suosituksi tähdeksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niittää parhaillaan suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin.

Nyt Tallia on kuvattu viettämässä vauhdikasta päivää rannalla yhdessä perheensä kanssa. Hän oli pukeutunut jenkkilippu-teemaisiin bikineihin.

17-vuotias Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä. Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash