Blockfest on jälleen ennakkoon loppuunmyyty!

Festarit · Stara.fi

Historiansa yhdeksättä kertaa toteutettava kaupunkifestivaali Blockfest on myyty jälleen loppuun jo ennakkoon. Pohjoismaiden suuurin hiphop-festivaali on täten ollut jokaisena vuonna ennakkoon loppuunmyyty. Blockfestia vietetään huomenna tänä viikonloppuna Tampereella Ratinanniemessä ja Ratinan stadionilla.

Loppuunmyyty festivaali tarjoaa huikean esiintyjäkaartin. Blockfestia tähdittävät tänä vuonna muun muassa uuden albumin julkaisua valmisteleva hiphop-ikoni Nas, suuren tuotannon kera Ratinaan saapuva A$AP Rocky, ensimmäisellä singlellään tuplaplatinaa myynyt Post Malone, Kanye Westin suojatti Big Sean, loppuunmyydyille areenoilla esiintyvä G-Eazy ja kansainväliseen kulttisuosioon noussut Yung Lean.

Tapahtuman monipuolisessa kotimaisessa kattauksessa nähdään muun muassa festarikesänsä Tampereelle päättävät Cheek, Elastinen ja JVG, Teosto-palkittu Paperi T, kolminkertainen listaykkönen Eevil Stöö sekä Suomen suosituimpien sooloartistien joukkoon murtautunut Evelina.