Saunalautalla jymy-yllätys Blockfesteillä – räppäri ilmestyi kaiteen yli!

Festarit · Stara.fi

Tampereella on parhaillaan täydessä käynnissä Blockfest, jossa on tänään saatu nauttia kesäisestä auringonpaisteesta ja loistavasta festeritunnelmasta. Stara nappasi iltapäivällä Uniikin ja Nelli Matulan mukaansa ja suuntasi Blockfest-etkoille upeisiin järvimaisemiin.

Rähinän ryhmäkeikan jälkeen Uniikin haastattelu toteutettiin siis aivan toisenlaisissa tunnelmissa laiturilla Pyhäjärven maisemissa. Laiturilla tehdyn haastattelun jälkeen Uniikki siirtyi takaisin Ratinanniemen festaripuistoon, jossa hän vieraili Elastisen keikalla Blockfestin päälavalla.

Uniikki Staran haastattelussa Blockfesteillä.
Uniikki Staran haastattelussa Blockfesteillä.
Uniikki saapumassa keikalle Blockfesteille.
Uniikki saapumassa keikalle Blockfesteille.

Siirtymistä takaisin festareille ei kuitenkaan tehty Liutun artistikuljetuksilla. Uniikki ja Nelli Matula kohtasivat nimittäin etkoilla julkkiskokki Aleksi Herlevin, joka avaa Naughty Burger -ravintolansa Tampereelle syyskuun alussa. Herlevi oli ystävineen sattumalta suuntaamassa etkoilta pikaveneellä takaisin keskustaan, joten Nelli Matula ja Uniikki hyppäsivät seurueen kyytiin.

Aurinkoisen järviajelun päätteeksi oli tarkoitus suunnata veneellä suoraan Blockfestin backstagelle, jonne oli järveltä käsin vain yksi sisäänpääsy, ja siinä oli sattumalta parhaillaan käytössä oleva saunalautta. Saunojien ihmetys olikin melkoinen, kun räppäri ja poptähti nousivat yllättäen kaiteen yli lautalle ja pyysivät päästä lautan läpi festareille. Se tietenkin onnistui, ja alkuhämmennyksen jälkeen saunalautan väki otti vielä selfiet Uniikin kanssa.

Uniikki ja Nelli Matula saapumassa keikalle Blockfesteille.
Uniikki ja Nelli Matula saapumassa keikalle Blockfesteille.
Uniikki saapumassa keikalle Blockfesteille.
Uniikki saapumassa keikalle Blockfesteille.
Uniikki saapumassa keikalle Blockfesteille.
Uniikki saapumassa keikalle Blockfesteille.