Seth Rogen kaappasi naisen Tinder-tilin – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanity Fair teki aiemmin hauskan kokeilun, jossa koomikko ja näyttelijä Amy Schumer kaappasi erään naisen Tinder-tilin. Schumer sai pienen hetken sisällä paljon tuhoa aikaiseksi heittämällä mauttomia vitsejä tuntemattomille miehillä naisen nimissä.

Nyt Seth Rogen on päässyt kokeilemaan samaa ja saanut erään naisen puhelimen käyttöönsä. Rogen on naisen onneksi kuitenkin hieman kiltimpi kuin Schumer ja hän tuntuukin todella yrittävän löytää naiselle hyvää treffikumppania tuntemattomien miesten joukosta.

Rogen valikoi kuvien ja profiilin kuvausten joukosta naiselle sopivia mieskandidaatteja ja aloittaa osan kanssa myös nokkelia keskusteluita. Rogen päättää kuvien perusteella sekunnissa onko mies hyvä tyyppi vai ei. Liian itsevarmat ja lihaksiaan pullistelevat miehet saavat näyttelijän sivuuttamaan heidän profiilinsa heti.