Johanna Tukiainen teki paluun: ”Lastenelokuva on saatanallinen harhautus!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä muutama vuosi sitten kovasti otsikoissa erinäisistä syistä viikoittain ollut kohujulkkis Johanna Tukianen on viime aikoina pysytellyt poissa otsikoista ainakin valtaosassa medioita. Nyt hänen hiljaiselonsa on kuitenkin päättynyt ainakin hetkeksi, kun Tuksu varoittaa lastenelokuvasta.

Kätyrit
Kätyrit

Johanna Tukiainen julkaisi hetki sitten Facebookissa varoituksen, jossa hän väittää huippusuosittujen Kätyri-hahmojen olevan jotain aivan muuta kuin miltä ne näyttävät.

– Leffan nimi Suomessa oli siis ”Itse Ilkimys.” Näiden olioiden nimi on ”Kätyrit.” Mitäköhän te varsinkin kristityt uskovaiset olette mieltä tästä, kuka olisi se itse ”Ilkimys” ja ketä ovat ”kätyrit.”…….????? The all seeying eye; Illuminaattien kaikennäkevä silmähän se tässä; LASTENELOKUVISSA APUA!!!!!

Lisäksi Tukiainen varoittaa ostamasta kaikkea Kätyrit-hahmoihin liittyviä oheistuotteita., joista monet ovat jo ehtineet muodostua lapsiperheiden hittituotteiksi.

– ÄLKÄÄ ostako mitään näitä tuotteita, ei mitään leluja, ilmapalloja jne. lapsillenne. Kyseessä on saatanallinen harhautus! Yksisilmäisen (horus silmä; antikristuksen silmä siis). Tämä on törkeä harhautus: älkää menkö helvettiin älkääkä antako lastenne sinne mennä, Tukiainen kirjoittaa.