Nainen yli yhdeksännellä kuulla raskaana – lähti wakeboardaamaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yli lasketun ajan raskaana olevat naiset yrittävät yleensä vauhdittaa lapsen syntymistä erilaisilla konsteilla. Yksi keino on pysyä aktiivisena ja harrastaa kevyttä liikuntaa. Eräs malttamaton äiti päätti mennä wakeboarding-lautansa päälle veneen perään tasapainottelemaan.

32-vuotias Kolby Fahlsing oli jo yli yhdeksännellä kuulla raskaana. Hän oli jo enemmän kuin valmis synnyttämään pikkuisensa, minkä vuoksi hän halusi mennä harrastamaan wakeboardingia. Nainen oli saanut lääkäriltään luvan, minkä jälkeen hän oli suunnistanut vauhdikkaan lajin pariin.

Kolbyn jalat olivat turvonneet ja hän koki olonsa hyvin epämukavaksi omassa kehossaan raskauden loppupuolella. Häntä sattui joka paikkaan ja naisesta tuntui siltä kuin neulat pistelisivät pitkin hänen vartaloaan. Laineilla tasapainottelu ainakin lievitti naisen stressiä ja paransi hänen oloaan hetkiseksi.