Kissa jäi jumiin – photoshoppaajat innostuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit huvittavat omistajiaan päivittäin keksimällä mitä erikoisempia leikkejä, nukkumalla hauskoissa asennoissa ja joutuessaan välillä ongelmiin. Tällä kerralla epäonninen kissa löysi itsensä tukalasta paikasta kun se jäi tassuistaan raapimispuun ja sängyn väliin jumiin.

Kissan omistaja jakoi Twitter-tilillään hauskan kuvan kissastaan, joka oli jäänyt jumiin. Sen toinen tassu oli jäänyt kiinni kynsistä raapimispuuhun, jolloin se on yrittänyt luultavasti irrottaa itseään kääntymällä ja ottamalla sängystä kiinni. Tämän seurauksena se oli kuitenkin jäänyt toisesta tassustaan vielä sängyn peittoon kiinni.

Kuvassa kissan tassut ovat ristissä ja kissa seisoo kahdella takajalallaan. Kuva on ollut liian hauska siihen, että innokkaat meemien tekijät olisivat pystyneet sen sivuuttamaan. Kissa on muokattu uusissa kuvissa muun muassa rumpaliksi, viimeiselle illalliselle, ninjaksi, tiskijukaksi ja aitajuoksijaksi.