Poliisi löysi pehmonallen omistajan Helsingissä: ”Eero-nallen seikkailut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla tapauksesta, jossa Helsingin poliisilaitos julkaisi Facebookissa ilmoituksen, jossa se etsi bussipysäkiltä löytämälleen pehmolelulle oikeaa omistajaa. Nyt onnellinen lapsi on saanut viranomaisten toiminnan ansiosta rakkaan lelunsa takaisin kotiin.

– Pelastimme tuossa eilen työmatkalla Kumpulassa eräältä bussipysäkiltä tällaisen karvaisen kaverin hieman kylmissään ja hitusen hädissään. Liekö nallukka tippunut joltain vastikään koulunsa aloittaneelta tai pienemmältä piltiltä? Se on joka tapauksessa nyt täällä lämpimässä Pasilan poliisiasemalla, Helsingin poliisi kirjoitti aiemmin Facebookissa.

Nyt poliisi on kertonut, että nalle on löytänyt takaisin oikeaan kotiin.

– Kiitokset kaikille viimeviikkoista nallejulkaisua jakaneille! Eksyneen nallen seikkailut päättyivät onnellisesti: Taimi 2,5v tunnisti Eero-nallensa ja sai sen tänään takaisin, Helsingin poliisilaitos kertoi.