Perheenäiti dokumentoi laihtumisensa – ylipaino jätti jälkensä vartaloon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadassa Nova Scotialla asuva kahden lapsen äiti oli kyllästynyt vartaloonsa, jota piti itselleen liian suurena. Hän alkoi laihduttamaan ja dokumentoimaan prosessiaan ja tuloksiaan I’m Losing Gravity -nimiseen blogiin ja omalle Instagram-kanavalleen.

Rachel on onnistunut tavoitteissaan paremmin kuin hyvin ja toimii nyt monille muille äideille suurena motivaationa. Hän on nauttinut saamastaan huomiosta ja kehuista koskien saatuja tuloksia, mutta häntä vaivasi kuitenkin yksi asia. Nainen ei ollut uskaltanut kertoa seuraajilleen minkälaiset jäljet laihduttaminen häneen jätti.

Rachel rohkaisi eräänä päivänä mielensä ja päätti ottaa itsestään kuvat, joissa hän venyttää löysää vatsanahkaansa. Häneltä on kysytty jatkuvasti, että miten hän pääsi eroon löysästä nahasta tai raskausarvista, minkä vuoksi nainen halusikin viimein näyttää ihmisille, että ei hän ole päässyt niistä.

Rachel on laihtunut korkeimmasta painostaan yhteensä 45 kiloa yhden vuoden aikana, mikä jättää jälkensä ihoon. Nainen voi olla tyytyväinen siitä, että uskalsi näyttää laihdutusprojektistaan kaikki puolet, koska hän on saanut paljon tukea ja ylistystä rehellisyydestään.

The anxiety posting this is REAL. Taken a few minutes apart, flexing in the first. "How did you avoid loose skin and stretch marks?" Heyyyyy, I didn't! Its all there. High waisted bottoms have become my bff. Do I regret losing weight? Hellllll noooooo. NEVER. Not even a slightest thought. I am more FIT than I've ever been in my entire life. Happier. HEALTHIER. I'd be lying if I said my loose skin wasn't an insecurity of mine.. But I refuse to let it consume me. It doesn't hold me back like the weight used to. This stomach has grown two beautiful boys.. Has been through a 90lb+ gain and loss (100lb+ lost from my highest weight while pregnant!) Will you have loose skin after losing weight? I can't answer that for you, everyBODY is different. Will it be worth it, regardless? YES. Also for those who have asked.. I do plan to have surgery some day, but in the mean time I'm just working on self loooovvveeee. ❤️❤️❤️❤️ BE KINDDDD, I delete negativity ? (No itworks, creams, lotions, yada yada) #nofilter #stretchmarks

Kuva, jonka My Weightloss Journey! (@losinggravity) julkaisi

Little flex to flex.. Yes the lighting from the window in the "before" makes my arm look a bit wonky. No it isn't from photoshop, ya trolls. ? Started something new!! Up until this point I've been a bit all over the place exercise wise. I haven't been suuuuper consistent with my methods of exercise, sort of bouncing all over the place between different exercises. Since joining the gym, I've focused on being more consistent but still am struggling with a "plan" each day. I am always unsure of what I should really be doing/how many reps/all that jazz. I tend to gravitate towards machines that I've done before, and that have become my favourites (Mostly targeting arms and glutes?) Been feeling lost when it comes to abs and more of a full body workout.. Decided I'm going to give @annavictoria's #fbg a go! I really feel like having a game plan exercise wise is going to help me and I'm excited that it's something I can do from home as well. (Crucial as childcare is only available 3 days a week at my gym for the summer) Going to be documenting my journey, if you're interested in hearing my thoughts/experience with it! I will be posting on my blog (link in my bio). First impression post is up!

Kuva, jonka My Weightloss Journey! (@losinggravity) julkaisi