Kissa pelasti eksyneen miehen vuoristossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen mies oli muutama vuosi sitten retkeilemässä Sveitsissä Gimmelwaldin kylän lähistöllä olevassa vuoristossa. Valitettavasti matkailija eksyi, eikä tiennyt, kuinka pääsisi takaisin kylään. Sitten paikalle tepasteli kissa.

Vuoristoon eksyneellä miehellä ei ollut hajuakaan, mihin suuntaan hänen tuli lähteä, jotta pääsisi takaisin kylään. Hän lähti kävelemään paikalle saapuneen kissan perässä. Pian lemmikkieläin johdatteli retkeilijän polulle, joka vei vuorilta alas.

– Katsoin karttaa löytääkseni takaisin kylässä sijaitsevaan hostelliin, mutta ainoa virallinen väylä oli suljettu. Sitten tapasin komean kissan, joka huomasi minut ja tuli lepäämään luokseni. Kun nousin ylös, näytti kissa minulle reitin kylään, redditor kertoo.

The cat that guided me down the mountain when I got lost in Grindenwald, Switzerland