Suomalaisyhtye mukana Citroenin kansainvälisessä automainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisesti huippusuosittu suomalainen cover-yhtye Steve’n’Seagulls teki pari vuotta sitten oman juurevan versionsa AC/DC-yhtyeen Thunderstruck-klassikkohitistä. Video sai nopeasti kymmeniä miljoonia katsojia, ja sittemmin se on saanut seuraa monista muista nettihiteistä.

Nyt yhtye on kiinnitetty mukaan ranskalaisen Citroenin SpaceTourer-automallin mainokseen. Staran saamien tietojen mukaan video kuvattiin kesäkuussa. Samassa mainoksessa tila-autossa vierailee myös muita artisteja ja esiintyjiä.

Taannoin Steve’n’Seagulls julkaisi oman juurevan versionsa Metallican klassikkohitistä Nothing Else Matters, jolloin esimerkiksi Nothing Cooler -verkkosivusto noteerasi videon ja antoi sille hyvät tyylipisteet. Video on sittemmin katsottu miljoonia kertoja. Viime aikoina Steve’n’Seagulls on keikkaillut muun muassa Yhdysvalloissa, jossa Coloradon kuvernööri julisti viime vuonna, että 21. syyskuuta on virallinen Steve’n’Seagulls -päivä.