TMZ paljasti: Angelina Jolie ja Brad Pitt eroavat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin lukeutuva julkkispari, näyttelijät Angelina Jolie ja Brad Pitt, ovat hakeneet avioeroa. Yhdysvaltalaisen TMZ-viihdelehden mukaan se on saanut haltuunsa Jolien tuomioistuimelle jättämät asiakirjat avioerosta. Ne kirjattiin oikeustalon järjestelmään eilen maanantaina.

Katso tästä avioerohakemus!

Asiakirjojen mukaan Angelina Jolie hakee perheen kaikkien kuuden lapsen huoltajuutta itselleen. Mikäli Angelina saa tahtonsa läpi, saa Brad Pitt lapsiin ainoastaan tapaamisoikeuden.

Äskettäin Hollywoodissa levisi huhu, jonka mukaan Pittillä olisi ollut jotain meneillään näyttelijä Marion Cotillardin kanssa heidän yhteisen Allied-elokuvan kulissien takana. TMZ kertoo avioeron perustuvan kuitenkin suhdekohun sijaan perheen lasten hyvinvointiin, koska Brad Pittillä olisi väitteiden mukaan ollut viime aikoina päihdeongelmia huumeiden ja alkoholin kanssa.