Brad Pittin päihdeongelmat syynä avioeroon? Angelina Jolie vaatii yksinhuoltajuutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen TMZ-viihdelehti paljasti aiemmin tänään, että maailman tunnetuimpiin julkkispareihin lukeutuva Brangelina, eli näyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie eroavat. Jolie on eilen hakenut avioeroa tuomioistuimelta. Eron syystä on liikkunut paljon huhuja, mutta asioista yleensä hyvin perillä olevan viihdelehden mukaan syynä ovat Brad Pittin päihdeongelmat.

Splash
Splash

Julkaisun mukaan Pittillä on ollut jo pitkään ongelmia erityisesti huumeiden ja alkoholin kanssa. Tähän saakka hän on kertonut jättäneensä päihteet perustettuaan perheen, mutta sisäpiiristä saatujen tietojen mukaan näin ei olekaan tapahtunut. Angelina Jolie haki avioeroa, kun hän huolestui perheen kuuden lapsen hyvinvoinnista päihdekierteessä elävän näyttelijäisän takia.

Päihdeongelmien lisäksi Pittillä väitetään olevan ongelmia vihanhallintansa kanssa, minkä kerrotaan osaltaan vaikuttaneen Jolien eropäätökseen. Angelina hakee tästä syystä kaikkiin perheen kuuteen lapseen yksinhuoltajuutta siten, että Brad Pittille jäisi ainoastaan tapaamisoikeus perheen lapsiin.