Sveitsiläismallin povi varasti huomion – eikä ilman syytä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläismalli Michelle Hunziker on kahden lapsen äiti, joka on nähty viime aikoina poikkeuksellisen usein paparazzikuvissa. Mallina menestyksekkään uran tehnyt viihdealan monipuolinen ammattilainen on edelleen upeassa bikinikunnossa, ja hänet onkin nähty viime aikoina usein paparazzikuvissa.

Eilen Michelle Hunziker ja Gaia Trussardi kuvattiin upeana heidän saapuessaan Italiassa Milanon muotiviikkojen tilaisuuteen. Michellen musta iltapuku ei povea liikoja peitellyt, joten ainakin jokainen mies takuulla kiinnitti asiaan huomiota.

Sveitsiläinen Michelle Hunziker on tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash