Pixie Lott käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen laulajatar Pixie Lott on tehnyt viime vuosina kovaa nousua varsinkin kotimaassaan. Poptähti on valloittanut konsertti- ja festarilavoja myös manner-Euroopassa, mutta A-sarjan megatähdeksi hänellä on vielä matkaa.

25-vuotias nähdään nyt paparazzikuvissa, joissa hän on saapumassa viettämään iltaa Hard Rock Cafeen pinkissä lateksiasussa. Asu oli todella ihoanuoleva, eli se ei antanut juuri arvailun varaa sisällöstään. Asun värin ansiosta vertaus makkarankuoreen ei ole kovin kaukaa haettu.

Pixie Lott tunnetaan artistiuran lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Pixien debyyttisingle Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) nousi aikoinaan nopeasti radiolistojen kärkeen ja Britanniassa myös suoraan singlelistan ykköseksi. Vuonna 2010 Lott toimi hetken myös X Factor -ohjelman tuomarina.

pixielott23092016c

pixielott23092016b

pixielott23092016a