Pelastettu koira tärisi nurkassa – kunnes paikalle tuotu laatikko avattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla hylätään valtava määrä lemmikkejä joka päivä, ja ajattelemattomien ihmisten vastavoimana toimivat monenlaiset vapaaehtoiset järjestöt, jotka pelastavat hylättyjä koiria ja kissoja kadulta. Nyt eräs tapauksista on saanut yllätyskäänteen koiran pelastamisen jälkeen.

Marina Humae Society julkaisi verkossa videon siitä miten kadulta pelastettu naarakoira tärisi nurkassa. Eläinlääkärin tarkastuksessa selvisi, että koira oli äskettäin saanut pentuja. Siksi vapaaehtoiset lähtivät etsimään pentuja ja löysivät ne koiran isäntäperheen luota.

Emokoiran reaktiosta on nyt muodostunut nettihitti, joka on sulattanut sydämiä ympäri maailmaa. Jotkut ovat tosin kyseenalaistaneet sen, että oliko koira alunperinkään hylätty, jos sen pennut onnistuttiin paikallistamaan.