Gigi Hadid upea näky catwalkilla – näky miesten mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Gigi Hadid oli kävelemässä Milanon muotiviikoilla Max Mara -suunnittelijan näytöksessä. Kaikki oli mennyt näytöksen osalta hyvin, mutta näytöksen jälkeen tuntematon mies kävi yllättäin Hadidiin käsiksi kadulla. Nyt on taas rauha maassa ja Gigi on palannut catwalkeille.

Eilen Gigi kuvattiin Pariisin muotiviikoilla Elie Saab Spring Summer 2017 -muotinäytöksessä, jossa hän esitteli tulevaa vaatemuotia.

Gigi Hadid oli äskettäin kävelemässä näytöksestä ulos autolleen kun tuntematon mies oli lähestynyt häntä takaapäin. Mies oli kysymättä kietonut kätensä Hadidin ympärille ja nostanut hänet ilmaan. Hadid oli nopeasi vanhasta lihasmuististaan muistanut valmentajansa potkunyrkkeilyliikkeitä ja alkanut puolustamaan itseään.

Mediassa Hadidin käytöstä ja kadulla riehumista ei olla pidetty mallimaisena käytöksenä. Hadid otti otsikoihin kuitenki Twitter-kanavallaan kantaa ja vastasi olevansa tavallinen ihminen, johon tuntematon mies kävi kadulla käsiksi. Myös hänellä on oikeus puolustaa itseään samalla tavalla kuin muillakin. Mallin mukaan hän on kiitoksen velkaa potkunyrkkeilyvalmentajalleen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash