Tässä viedään Kim Kardashiania – poliisisaattueessa kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Kim Kardashian joutui törkeän aseellisen ryöstön kohteeksi Pariisissa sijaitsevassa luksusasunnossa sunnuntaina ja maanantain välisenä yönä. Poliiseiksi naamioituneet ryöstäjät olivat teljenneet Kimin vessaan ja laittaneet käsirautoihin myös hotellissa partioineen vartijan.

Kim Kardashian poistui Pariisista välittömästi välikohtauksen jälkeen, ja hänen mukaansa lähti myös aviomies Kanye West, joka keskeytti konserttinsa tapauksen vuoksi. Yksityiskoneella Yhdysvaltoihin lennätetty pariskunta sai New Yorkissa lentokentällä vastaansa varsinaisen autoarmadan, joka kiidätti heidät poliisisaattueessa kotiin.

Ryöstäjien mukaan päätyi koruja noin kymmenen miljoonan euron edestä. Tähden tiedottaja kertoo Kardashianin olevan pahasti järkyttynut mutta muuten vahingoittumaton tapauksen jäljiltä. Tähden lapset eivät olleet hotellihuoneessa ryöstön aikana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash