Maailman seksikkäin nyrkkeilijä! Gigi Hadid ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Gigi Hadid nähtiin äskettäin esiintymässä Milanon muotiviikoilla Max Mara -suunnittelijan näytöksessä. Nyt kaunotar on jo ehtinyt toisaalle, jossa kuvattiin urheilupainotteisen mainoskampanjan kuvia.

Reebokin mainoskasvoksi kiinnitetty 21-vuotias Gigi nähdään Perfect Never -kampanjan mainoksissa muun muassa nyrkkeilykehässä. Hadid itse kertoo kuntoilun olevan hänellä todella lähellä sydäntä.

Gigi Hadid oli taannoin kävelemässä muotinäytöksestä autolleen, kun tuntematon mies oli lähestynyt häntä takaapäin. Mies oli kysymättä kietonut kätensä Hadidin ympärille ja nostanut hänet ilmaan. Hadid oli nopeasi vanhasta lihasmuististaan muistanut valmentajansa potkunyrkkeilyliikkeitä ja alkanut puolustamaan itseään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash