Robbie Williams ylisti Saara Aaltoa miljoonille ihmisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Saara Aalto esitti eilen illalla Britannian X Factor -ohjelmassa todella upealla tavalla Frozen-elokuvan tunnuskappaleen. Tänä iltana selviää pääseekö hän jatkoon, mutta jo nyt Saara on saanut ylistystä todella nimekkäiltä tahoilta. Eräs heistä on supertähti Robbie Williams.

Katso Saaran eilinen esitys videona tästä!

Ohjelman vierailevana tuomarina nähty Robbie Williams ei syttynyt Saaran esitykseen nähtyään sen Sharon Osbournen kotipihalla, mutta eilinen show sai Williamsin mielen muuttumaan. Hän nimittäin kirjoitti Instagramissa Saaraa. Saara Aalto itse kommentoi kehuja kiittämällä Robbieta vuolaasti Instagramissa ja kertomalla esityksen olleen hänen elämänsä tähän saakka upein hetki.

– @robbiewilliams, thank you. that truly was the best moment of my life! Thank you for your support. Lovely to have met you in LA. @thexfactor #xfactor #robbiewilliams #love, Saara kirjoitti Instagramissa.